Schrobborstel kopen

Wilt u een schrobborstel kopen? Van kleine tot grote vloeroppervlaktes, met onze schrobborstels maakt u iedere vloer eenvoudig én grondig schoon. Zelfs de meest veeleisende reinigingstaken kunt u hiermee uitvoeren. De schrobborstels zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Zo vindt u onder andere de schrobborstels van Numatic in ons assortiment. Dat betekent dat wij voor iedere schoonmaakklus een geschikte schrobborstel hebben. Om ons gehele assortiment te bekijken, klikt u op onderstaande button.

Diverse soorten schrobborstels

schrobborstelsschrobborstelschrobborstels kopenschrobborstel kopen

 

 

 

Schrobborstel van Numatic kopen?

Numatic is een toonaangevend bedrijf in de schoonmaakbranche. Bent u op zoek naar een schrobborstel van Numatic? Wij hebben diverse onderdelen van Numatic in ons assortiment, waaronder schrobborstels en stofzuigers. De schrobborstels garanderen snelle en grondige reinigingsresultaten en hebben een lange levensduur.

Ontdek de voordelen

Via onze website kunt u snel en eenvoudig een schrobborstel kopen. Het maakt daarbij niet uit of u één schrobborstel of meerdere schrobborstels wilt kopen. Dit is één van de grote voordelen van onze webshop. Daarnaast profiteert u bij ons van nog meer voordelen:

1. Gratis verzendkosten bij bestellingen boven de € 50,-

2. Snelle levering: over het algemeen binnen twee werkdagen

3. Ruim aanbod

4. Voor bedrijven is er ‘KlaverDrie Zakelijk

5. Persoonlijke service en maatwerk

6. Diverse betaalmogelijkheden

De hierboven genoemde voordelen gelden niet alleen voor het kopen van schrobborstels, maar ook voor het bestellen van onze overige schoonmaakartikelen. Denk hierbij aan dispensers (o.a. handdoekdispensers, zeepdispensers en toiletroldispensers), handdoekpapier, schrobmachines en zuigmachines, toiletpapier en Twister pads. Kijk gerust eens rond op onze website om ons assortiment te bekijken.

Online een schrobborstel kopen?

Of u nu op zoek bent naar een schrobborstel van Numatic of een ander merk, wij verkopen heel veel verschillende schrobborstels. Klik hier om ons aanbod te bekijken. Staat het gewenste product er niet tussen? Laat het ons weten, wij kunnen namelijk vrijwel alle producten leveren. Op werkdagen kunt u ons bereiken via (055) 378 29 20 of stuur een mail naar info@klaverdrie.nl. Wij helpen u graag verder. Vergeet in uw e-mail niet het productnummer of de productnaam te vermelden. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een offerte sturen. Uiteraard is het ook mogelijk contact met ons op te nemen wanneer u op zoek bent naar meer informatie over onze schrobborstels.

EENVOUDIG ONLINE BESTELLEN BIJ KLAVERDRIE

  • Ruim 2.000 artikelen op voorraad
  • Veel alternatieve producten
  • Al meer dan 30 jaar ervaring
  • Advies op maat
  • Uw bestelgeschiedenis is eenvoudig inzichtelijk
  • Maatwerk offertes
  • Uw verzendkosten zijn vooraf inzichtelijk