Elektrisch gereedschap

Het elektrisch gereedschap van Makita. Of u nu een klusser in huis bent of een echte professional: u zweert bij de kwaliteit. Voor u geen ander merk. Bestel uw elektrische gereedschap van Makita daarom vandaag nog bij KlaverDrie Schoonmaakdiensten. Als specialist in de dienstverlenende sector weten wij immers als geen ander wat goede kwaliteit is. Bezoek vandaag nog onze winkel!

Sorteer op:
Merk - art. nr. VK1005-9500
Excl. BTW: € 13,00 Incl. BTW: € 15,73
Merk - art. nr. VK1007-9500
Excl. BTW: € 16,00 Incl. BTW: € 19,36
Sorteer op:

Duurzaam

De wereld is toe aan verandering. De mensheid moet een pas op de plaats nemen en meer milieuvriendelijke manieren verzinnen om te produceren. Met het elektrisch gereedschap doet Makita een goede stap in de juiste richting. Ze erkennen hun milieu-impact en hebben de duurzaamheid van hun producten daarom hoog in het vaandel staan. Zo doen ze actief mee met het zogenoemde Wecycle-principe. Op deze wijze kan uw elektrisch gereedschap van Makita tot 70% vaker gerecycled worden. En dat scheelt.

Het merk achter Makita

Makita ontwikkelt al meer dan 100 jaar gereedschappen. Voor de professionals en voor de particulieren. Vandaag de dag bestaat het assortiment uit minstens 1.500 verschillende machines. Hiermee mag het Japanse merk zich met recht specialist noemen. Schaft u bij ons elektrisch gereedschap van Makita aan? Dan bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Niet voor niets wordt het merk wereldwijd verkocht. Miljoenen vakmensen zweren erbij. Iedere dag weer.

Goed verzorgd met KlaverDrie

Met meer dan 2.000 artikelen op voorraad is KlaverDrie Schoonmaakartikelen één van de grootste leveranciers van schoonmaakartikelen. Of u nu op zoek bent naar de elektrische gereedschap van Makita of naar de beste desinfectiespray. Wij hebben het allemaal voor u klaarstaan. Daarbij bieden wij u ook alternatieve artikelen. Zo kunt u altijd kiezen voor de variant die het beste bij u en uw situatie past. Lukt het niet om deze te maken? Dan voorziet onze helpdesk u graag van advies op maat. Zowel als zakelijke als particuliere afnemer.

Koop nu elektrisch gereedschap van Makita

Een klusje hier. Een klusje daar. Of u nu een professional bent of een klusser aan huis. U bent altijd gebaat met kwalitatief goed materiaal. Bestel uw elektrisch gereedschap van Makita daarom vandaag nog bij KlaverDrie Schoonmaakdiensten. Onze winkel vindt u aan de Schumanpark 51 te Apeldoorn. Natuurlijk kunt u ons ook eerst bellen. Voor een vraag bijvoorbeeld. Dit kan naar (055) 378 29 20. Welke doelen gaat u bereiken met het elektrisch gereedschap van Makita?