Zeepdispensers

Zeepdispensers zijn niet meer weg te denken uit onze sanitaire voorzieningen. Handen wassen is een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. Zoals we allemaal weten doodt het bacteriën. We wassen onze handen voor het koken, als we naar het toilet zijn geweest of gewoon omdat ze vies zijn. Een zeepdispenser nodigt uit om handen te wassen. Het doseert de mate van zeep, waardoor u altijd de juiste hoeveelheid zeep krijgt. Daarbij staat het ook hygiënischer en professioneler dan een stuk zeep naast de wasbak.

Bestel hieronder direct uw zeepdispensers of neem vrijblijvend contact met ons op.

Sorteer op:
Merk - art. nr. 441056-2328
Excl. BTW: € 31,36 Incl. BTW: € 37,95
Merk - art. nr. 441251-2328
Excl. BTW: € 28,34 Incl. BTW: € 34,29
Merk - art. nr. 441253-2328
Excl. BTW: € 24,31 Incl. BTW: € 29,42
Merk - art. nr. 441651-2328
Excl. BTW: € 29,50 Incl. BTW: € 35,70
Merk - art. nr. 441293-2328
Excl. BTW: € 29,16 Incl. BTW: € 35,28
Merk - art. nr. 441203-2328
Excl. BTW: € 24,31 Incl. BTW: € 29,42
Sorteer op:

Professioneel handen wassen

Klaverdrie schoonmaakartikelen verkoopt zeepdispensers in diverse soorten en maten. RVS of plastic, met drukknop of touchless. Bij deze laatste uitvoering is geen druk op een pompje of knop nodig. Men houdt enkel zijn of haar hand er onder en de juiste hoeveelheid zeep wordt afgegeven. Elke zeepdispenser is makkelijk bij te vullen. Daarbij is een dispenser ook minder diefstal- en vandalismegevoelig dan een normaal zeeppompje. Zeer handig voor bijvoorbeeld toiletten in openbare voorzieningen zoals de horeca. Toch zijn de dispensers ook zeer geschikt voor andere bedrijven. U kiest zelf de vulling; alcoholgel, schuim of vloeibare zeep. Alcoholgel zien we vaak in zorginstellingen. Er valt veel te kiezen, waardoor u bij ons altijd geschikte zeepdispensers vindt.

Kwaliteitsproduct

Klaverdrie verkoopt zeepdispensers van gerenommeerde merken als Tork en Vendor. Ze zijn makkelijk bij te vullen en schoon te houden. Voor het bijvullen kunt u ook bij ons terecht! Wij verkopen namelijk diverse navullingen voor uw dispenser. Klaverdrie is onderdeel van Dros facility en begon in 1985 als schoonmaakbedrijf. Na enkele jaren werd de verkoop van schoonmaakartikelen bij de bestaande schoonmaakdienst gevoegd. Wij weten dus als geen ander welke schoonmaakartikelen het meest geschikt zijn. Daarom vindt u bij ons gegarandeerd kwaliteitsproducten!

Montagewerkzaamheden

De meeste zeepdispensers worden inclusief (gebruiks)voorschriften geleverd en zijn eenvoudig door u zelf te monteren. Heeft u dispensers besteld die ook gemonteerd moeten worden? Dat kan! Klaverdrie schoonmaakdiensten heeft een professioneel montageteam voor u klaar staan om alle dispensers uit ons assortiment voor u te installeren. Neem voor meer informatie over onze montageservice gerust contact met ons op.

Meer weten over zeepdispensers?

Bent u op zoek naar een zeepdispenser voor uw sanitaire voorziening(en)? Geen gedoe meer met kleine zeeppompjes of stukken zeep? Kijk dan eens naar het aanbod van Klaverdrie schoonmaakartikelen! Bedrijven als zorginstellingen, sportscholen en campings gingen nu al voor. Onze dispensers zijn namelijk geschikt voor elk bedrijf! Neem voor meer informatie contact met ons op via (055) 378 29 20 of info@klaverdrie.nl. Wij beantwoorden uw vragen over zeepdispensers zorgvuldig!