Handdoekdispensers

U zoekt een handdoekdispenser? Dan bent u bij Klaverdrie, onderdeel van Dros facility, aan het juiste adres. Handdoeken uit een speciale dispenser zijn zeer geschikt voor sanitaire voorzieningen. Ze zijn hygiënisch, praktisch en in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar.

Bestel hieronder direct uw handdoekdispenser(s) of klik hier om vrijblijvend contact op te nemen.

Sorteer op:
Merk - art. nr. 441109-2328
Excl. BTW: € 78,72 Incl. BTW: € 95,25
Merk - art. nr. 431152-2328
Excl. BTW: € 29,95 Incl. BTW: € 36,24
Merk - art. nr. 441152-2328
Excl. BTW: € 35,27 Incl. BTW: € 42,68
Merk - art. nr. 441154-2328
€ 30,47 Excl. BTW: € 37,78 Incl. BTW: € 45,71
Merk - art. nr. 552000-2328
€ 46,46 Excl. BTW: € 55,50 Incl. BTW: € 67,16
Sorteer op:

Soorten handdoekdispensers

Er zijn diverse soorten handdoekdispensers. We maken onderscheid tussen drie verschillende soorten. Welke dispenser het beste bij uw voorziening past, hangt onder andere af van de mate van gebruik. Behalve de vouwhanddoek-, rolhanddoek- en automatische dispenser, kunt u bij ons ook terecht voor facial tissues. En de handdoeken? Die vindt u ook bij ons!

Vouwhanddoek dispenser

Deze handdoekdispenser wordt door veel bedrijven gebruikt. Hier ‘trekt’ u de papieren handdoekjes handmatig uit. Deze dispenser kan diverse handdoekjes bevatten. Allemaal van papier, maar met een andere vouw. De vouw bepaalt hoe de handdoeken uit de houder worden getrokken. De C-vouw en de ZZ-vouw worden het meest gekozen voor voorzieningen waar weinig handdoekjes worden gebruikt. Dan bestaat er ook nog de interfold. Dit is de meest hygiënische oplossing. Door de speciale vouw wordt er maar één handdoek per keer gepakt. Hierdoor blijft de handdoek voor de volgende gebruiker onaangeraakt. Perfect voor een hoge mate van gebruik.

Automatische dispenser

Een opkomende variant is de automatische dispenser. Deze kan vouwpapier of een rolhanddoek bevatten. Ook dit is een zeer hygiënische keuze. De gebruiker hoeft het apparaat vaak niet aan te raken, enkel de handdoek voor eigen gebruik.

Rolhanddoek

Ten slotte is er nog de rolhanddoek. De naam zegt het al, deze handdoeken zitten op een rol. De handdoeken worden afgescheurd en vaak gebruikt om te poetsen.

Hulp bij uw keuze

Er is dus genoeg te kiezen wat betreft handdoekdispensers. Ook qua design zijn er mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een RVS of witte uitstraling. In onze webshop vindt u een ruim opgezet aanbod. Wij begrijpen dat het uitkiezen van een handdoekdispenser best lastig kan zijn. Welke is nu het meest geschikt voor uw bedrijf? Wij geven u graag advies. Op basis van uw wensen en jarenlange ervaring kijken we samen naar de beste oplossing!

Meer informatie over een handdoekdispenser

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een handdoekdispenser? Neem dan contact met ons op! U kunt ons maandag tot en met vrijdag telefonisch bereiken op (055) 378 29 20 of een e-mail sturen naar info@klaverdrie.nl. Onze medewerkers geven u graag advies op het gebied van handdoekdispensers!