Numatic stofzuiger

Numatic stofzuigers, wie kent ze niet? Stofzuigers in vrolijke kleuren en met een goede score op zuigprestatie. De stofzuigers van Numatic zijn een begrip geworden in de schoonmaakwereld. Gebruiksgemak, laag geluidsniveau, krachtige motor, goede filtratie, geschikt voor droge en natte ondergronden en duurzaam; het zijn een aantal kenmerken van de stofzuiger van Numatic. Een onderscheidend kenmerk van de stofzuiger is het snoeroprolsysteem. Alle stofzuigers van Numatic zijn voorzien van een lang snoer en een uniek mechanisch snoeroprolsysteem. Behalve een uitgebreid aanbod stofzuigers verkopen wij stofzuigeronderdelen, waaronder: schrobborstels.

Professionele kwaliteit

Numatic is een Engelse producent van huishoudelijke en professionele schoonmaakmachines, waaronder stofzuigers. De Numatic stofzuigers zijn van professionele kwaliteit. Zo zijn de buizen van lichtgewicht aluminium en zullen ze nooit roesten. Numatic volgt de technologische ontwikkelen op de voet. Op deze manier blijft Numatic innoveren. Technisch is er de afgelopen jaren veel veranderd. Het EcoDesign label van de stofzuigers van Numatic is een belangrijk ontwikkeling geweest.

Diverse stofzuigers van Numatic

Wilt u een Numatic stofzuiger kopen? U heeft al een stofzuiger van Numatic vanaf € 125,-. Wij verkopen de stofzuigers in heel veel verschillende soorten en kleuren. Onderstaand een greep uit ons uitgebreide assortiment stofzuigers.



stofzuiger NumaticNumatic stofzuigersstofzuiger Numatic kopennumatic stofzuigers kopen

 

 

 


Tips voor het onderhoud 

Een Numatic stofzuiger kopen is één, maar het onderhouden van uw stofzuiger schiet er in de praktijk vaak bij in. Wilt u dat uw stofzuiger jarenlang meegaat? En dat uw stofzuiger van Numatic optimaal blijft zuigen? Dan is het van groot belang dat u uw stofzuiger goed onderhoudt. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet:

- Maak de wieltjes van uw Numatic stofzuiger regelmatig schoon.
- U dient uw zak of reservoir regelmatig te legen.
- Reinig of vervang ook regelmatig de filters om de motor van uw stofzuiger te beschermen.
- Voorkom beschadiging en reinig ook de mondstukken van uw stofzuiger regelmatig.

Stofzuigen met een glimlach

De Numatic stofzuigers kenmerken zich door het lachende gezicht op de stofzuiger. Henry is de bekenste stofzuiger van Numatic en is geschikt voor de gewone huishoudens. Hetty, James, Edward, Charles en George. Iedere stofzuiger heeft zijn eigen functies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of welke stofzuiger het meest geschikt is voor uw situatie? Neem voro persoonlijk advies vrijblijvend contact met ons op. 

Numatic stofzuiger kopen?

Een stofzuiger van Numatic is niet alleen krachtig, maar ook duurzaam. Wilt u een stofzuiger kopen? Dat kan eenvoudig via onze webshop. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar (055) 378 29 20 of een e-mail te sturen naar info@klaverdrie.nl. De Numatic stofzuiger is de favoriet van iedere professionele schoonmaker!

EENVOUDIG ONLINE BESTELLEN BIJ KLAVERDRIE

  • Ruim 2.000 artikelen op voorraad
  • Veel alternatieve producten
  • Al meer dan 30 jaar ervaring
  • Advies op maat
  • Uw bestelgeschiedenis is eenvoudig inzichtelijk
  • Maatwerk offertes
  • Uw verzendkosten zijn vooraf inzichtelijk